Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Dynamic analysis of microbial community, flavor components of low-salt fermented red pepper sauce and exploring the key flavours formation
 
 
Titel: Dynamic analysis of microbial community, flavor components of low-salt fermented red pepper sauce and exploring the key flavours formation
Auteur: Li, Qi
Wang, Yiwen
Tian, Yaoyao
Lv, Lu
Dong, Ling
Zhao, Chi
Zhang, Fengju
Zuo, Yong
Zhang, Suyi
Li, Zhihua
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland