Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Different analysis of flavors among soft-boiled chicken: Based on GC-IMS and PLS-DA
 
 
Titel: Different analysis of flavors among soft-boiled chicken: Based on GC-IMS and PLS-DA
Auteur: Xu, Na
Lai, Yihao
Shao, Xuefei
Zeng, Xianming
Wang, Peng
Han, Minyi
Xu, Xinglian
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland