Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile and nutrient components of mango juice by different Lactic acid bacteria fermentation
 
 
Titel: Changes in volatile and nutrient components of mango juice by different Lactic acid bacteria fermentation
Auteur: Liu, Shuai
Li, Yuhao
Song, Xiaoxiao
Hu, Xiaoyi
He, Yuxin
Yin, Junyi
Nie, Shaoping
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland