Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 345 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Valorization of meat and bone residue by ultrasound and high voltage electrostatic field assisted two-stage enzymatic hydrolysis: Nutritional characteristics and flavor analysis
 
 
Titel: Valorization of meat and bone residue by ultrasound and high voltage electrostatic field assisted two-stage enzymatic hydrolysis: Nutritional characteristics and flavor analysis
Auteur: Tang, Tiantian
Zhang, Min
Liu, Yaping
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 345 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland