Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 342 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Unveiling of the key pathway in flavor formation in fermented milk of Lactococcus lactis subsp. lactis via genomics and metabolomics
 
 
Titel: Unveiling of the key pathway in flavor formation in fermented milk of Lactococcus lactis subsp. lactis via genomics and metabolomics
Auteur: Xia, Aonan
Yang, Yu
Guo, Min
Lee, Yuan-Kun
Yang, Bo
Liu, Xiaoming
Zhao, Jianxin
Zhang, Hao
Chen, Wei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 342 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland