Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 313 van 349 gevonden artikelen
 
 
  The effect of lactic acid bacteria on lipid metabolism and flavor of fermented sausages
 
 
Titel: The effect of lactic acid bacteria on lipid metabolism and flavor of fermented sausages
Auteur: Xia, Lingyan
Qian, Min
Cheng, Feng
Wang, Yi
Han, Jun
Xu, Ye
Zhang, Kaiping
Tian, Jianjun
Jin, Ye
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 313 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland