Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 271 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Quality deterioration of frozen dough bread during terminal freezing and thawing: From the insight of moisture and starch properties
 
 
Titel: Quality deterioration of frozen dough bread during terminal freezing and thawing: From the insight of moisture and starch properties
Auteur: Liu, Hongyan
Xing, Yaonan
Liu, Dezheng
Yang, Qian
Xiao, Shensheng
Fu, Yang
Wang, Xuedong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 271 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland