Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Aroma characteristics and odor source analysis of roasted Xinjiang thin-shell walnuts (Juglans regia L.) by using multivariate statistical analysis
 
 
Titel: Aroma characteristics and odor source analysis of roasted Xinjiang thin-shell walnuts (Juglans regia L.) by using multivariate statistical analysis
Auteur: Pei, Hui
He, Shudong
Liu, Shuyun
Chen, Haoshuang
Song, Jiazhen
Liu, Qian
Wang, Lifeng
Sun, Hanju
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland