Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 250 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical compositions, nutraceutical properties, and starch-related techno-functional, thermal, and morphological characteristics of underutilized yam flour (Dioscorea spp.) from Odisha
 
 
Titel: Physico-chemical compositions, nutraceutical properties, and starch-related techno-functional, thermal, and morphological characteristics of underutilized yam flour (Dioscorea spp.) from Odisha
Auteur: Sahoo, Monalisa
Titikshya, Sushree
Kumar, Vivek
Naik, S.N.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 250 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland