Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 223 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of Lacticaseibacillus casei CSL3 using cheese whey, fructo-oligosaccharide and xanthan gum by spray drying
 
 
Titel: Microencapsulation of Lacticaseibacillus casei CSL3 using cheese whey, fructo-oligosaccharide and xanthan gum by spray drying
Auteur: Menegazzi, Guilherme da Silva
Ribeiro, Eduardo Silveira
de Farias, Bruna Silva
Luz, Gabriela de Quadros da
Oliveira, Guilherme Miranda
Cadaval Junior, Tito Roberto Sant’Anna
Pinto, Luiz Antonio de Almeida
Diaz, PatrĂ­cia Silva
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 223 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland