Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 218 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Metagenomic analysis of the relationship between microorganisms and flavor development during soy sauce fermentation
 
 
Titel: Metagenomic analysis of the relationship between microorganisms and flavor development during soy sauce fermentation
Auteur: Liu, Hua
Chen, Ziqiang
Ma, Mingtao
Zhang, Yongxin
Li, Dingding
Lu, Jian
Chen, Xingguang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 218 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland