Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 212 van 349 gevonden artikelen
 
 
  l-Cysteine involved Maillard peptides of distillers’ grain hydrolysates: Browning, formation of characteristic flavor and improvement on fracturability of sugared garlic
 
 
Titel: l-Cysteine involved Maillard peptides of distillers’ grain hydrolysates: Browning, formation of characteristic flavor and improvement on fracturability of sugared garlic
Auteur: Feng, Yunqi
Deng, Shibin
Xia, Xue
Yao, Yishun
Cui, Heping
Yu, Jingyang
Song, Shiqing
Zhang, Foxin
Hayat, Khizar
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 212 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland