Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 181 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Impact of fermentation on the structure and antioxidant activity of selective phenolic compounds
 
 
Titel: Impact of fermentation on the structure and antioxidant activity of selective phenolic compounds
Auteur: Liang, Zijian
Huang, Yize
Zhang, Pangzhen
Fang, Zhongxiang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 181 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland