Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 167 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Heat-induced gelation of SAM myofibrillar proteins as affected by ionic strength, heating time and temperature: With emphasis on protein denaturation and conformational changes
 
 
Titel: Heat-induced gelation of SAM myofibrillar proteins as affected by ionic strength, heating time and temperature: With emphasis on protein denaturation and conformational changes
Auteur: Ren, Chao
Hong, Siqi
Qi, Libo
Wang, Zhenyu
Sun, Liming
Xu, Xianbing
Du, Ming
Wu, Chao
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 167 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland