Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 157 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Fortification of goat milk yogurt with goat whey protein concentrate – Effect on rheological, textural, sensory and microstructural properties
 
 
Titel: Fortification of goat milk yogurt with goat whey protein concentrate – Effect on rheological, textural, sensory and microstructural properties
Auteur: Hovjecki, Marina
Radovanovic, Mira
Miloradovic, Zorana
Barukcic Jurina, Irena
Mirkovic, Milica
Sredovic Ignjatovic, Ivana
Miocinovic, Jelena
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 157 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland