Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the effect of rice wine koji on the fermentation quality of rice wine based on high-depth sequencing
 
 
Titel: Analysis of the effect of rice wine koji on the fermentation quality of rice wine based on high-depth sequencing
Auteur: Wang, Yurong
Cai, Wenchao
Gai, Jianshe
Liu, Huijie
Hou, Qiangchuan
Zhao, Huijun
Shan, Chunhui
Guo, Zhuang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland