Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 109 van 349 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lactic acid bacteria fermentation on extractable and non-extractable polyphenols of soybean milk: Influence of β-glucosidase and okara
 
 
Titel: Effect of lactic acid bacteria fermentation on extractable and non-extractable polyphenols of soybean milk: Influence of β-glucosidase and okara
Auteur: Zhang, Jiaping
Xia, Ning
Teng, Jianwen
Wei, Baoyao
Huang, Li
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 56 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 109 van 349 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland