Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the functional properties of protein-stabilized pickering emulsion by inulin, xanthan gum and chitosan
 
 
Titel: Modulating the functional properties of protein-stabilized pickering emulsion by inulin, xanthan gum and chitosan
Auteur: Huang, Meigui
Wang, Jin
Tan, Chen
Ying, Ruifeng
Wu, Xian
Otto, Jennifer L.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland