Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 139 van 152 gevonden artikelen
 
 
  The effect of fresh or frozen black truffle Tuber aestivum on ripening and sensory quality of semi hard cheese
 
 
Titel: The effect of fresh or frozen black truffle Tuber aestivum on ripening and sensory quality of semi hard cheese
Auteur: Radulovic, Zorica
Paunovic, Dusanka
Miocinovic, Jelena
Satric, Ana
Miloradovic, Zorana
Mirkovic, Milica
Mirkovic, Nemanja
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 139 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland