Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 152 gevonden artikelen
 
 
  Sequential fermentation with indigenous non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae for flavor and quality enhancement of Longyan dry white wine
 
 
Titel: Sequential fermentation with indigenous non-Saccharomyces yeasts and Saccharomyces cerevisiae for flavor and quality enhancement of Longyan dry white wine
Auteur: Wang, Xiaodi
Chen, Jiawei
Ge, Xiaoxin
Fu, Xiaofang
Dang, Chao
Wang, Jie
Liu, Yaqiong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 55 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 152 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland