Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders
 
 
Titel: Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders
Auteur: la Gatta, Barbara
Rutigliano, Mariacinzia
Dilucia, Flavia
Liberatore, Maria Teresa
Viscecchia, Rosaria
Bimbo, Francesco
Di Luccia, Aldo
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland