Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effects of reaction temperature, pH and duration on conversion of tea catechins and formation of theaflavins and theasinensins
 
 
Titel: Effects of reaction temperature, pH and duration on conversion of tea catechins and formation of theaflavins and theasinensins
Auteur: Kong, Xianghui
Xu, Weiqi
Zhang, Kaixin
Chen, Guijie
Zeng, Xiaoxiong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland