Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effects of enzyme deactivation conditions on the structure, bound phenol content and antioxidant property of phenol modified Tartary buckwheat protein hydrolysate
 
 
Titel: Effects of enzyme deactivation conditions on the structure, bound phenol content and antioxidant property of phenol modified Tartary buckwheat protein hydrolysate
Auteur: Li, Dongze
Zhu, Ling
Wu, Qiming
Chen, Yiling
Wu, Gangcheng
Zhang, Hui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland