Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of volatile compounds and microbial community succession in Chinese fish sauce: Three typical types of fast-fermented fish sauces
 
 
Titel: Comparative analysis of volatile compounds and microbial community succession in Chinese fish sauce: Three typical types of fast-fermented fish sauces
Auteur: Han, Jiarun
Jiang, Jialan
Kong, Tao
Zhao, Xilian
Zhao, Xin
Li, Ping
Gu, Qing
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 54 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland