Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Effect of enzymatic and talc treatment on olive oil extraction process at the industrial scale
 
 
Titel: Effect of enzymatic and talc treatment on olive oil extraction process at the industrial scale
Auteur: Tamborrino, Antonia
Selvaggini, Roberto
Veneziani, Gianluca
Berardi, Antonio
Leone, Alessandro
Servili, Maurizio
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland