Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Effect of combined ultrasonic and enzymatic assisted treatment on the fermentation process of whole Lycium barbarum (goji berry) fruit
 
 
Titel: Effect of combined ultrasonic and enzymatic assisted treatment on the fermentation process of whole Lycium barbarum (goji berry) fruit
Auteur: Hu, Yunfeng
Li, Keyi
Bai, Yahui
Li, Haichuan
Chen, Junran
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland