Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different ultrafiltration-recovered soy protein hydrolysate fractions and their effects on the stability of mulberry anthocyanin extract
 
 
Titel: Comparison of different ultrafiltration-recovered soy protein hydrolysate fractions and their effects on the stability of mulberry anthocyanin extract
Auteur: He, Wenjia
Jiang, Yuting
Chen, Kang
Chen, Jie
Zeng, Maomao
Qin, Fang
Wang, Zhaojun
He, Zhiyong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland