Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of microbial communities in fermentation of pickled ginger and their correlation with its volatile flavors
 
 
Titel: Characteristics of microbial communities in fermentation of pickled ginger and their correlation with its volatile flavors
Auteur: Chen, Yan
Chen, Lei
Liu, Lei
Bi, Xiufang
Liu, Xiaocui
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland