Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 275 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Structure characterization and calcium ions induced emulsion gel properties of pectic polysaccharide from Fructus aurantii
 
 
Titel: Structure characterization and calcium ions induced emulsion gel properties of pectic polysaccharide from Fructus aurantii
Auteur: Zhao, Jiaying
Hou, Yanjie
Guan, Bijing
Hong, Tao
Song, Xiaoxiao
Yin, Junyi
Geng, Fang
Nie, Shaoping
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 275 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland