Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 264 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Secondary structure characterization of mixed food protein complexes using microfluidic modulation spectroscopy (MMS)
 
 
Titel: Secondary structure characterization of mixed food protein complexes using microfluidic modulation spectroscopy (MMS)
Auteur: Kim, Woojeong
Wang, Yong
Ma, Maria
Ye, Qianyu
Collins, Valerie Ivancic
Selomulya, Cordelia
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 264 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland