Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 226 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical properties of cricket (Gryllus bimaculatus) gel fraction with soy protein isolate for 3D printing-based meat analogue
 
 
Titel: Physicochemical properties of cricket (Gryllus bimaculatus) gel fraction with soy protein isolate for 3D printing-based meat analogue
Auteur: Nam, Hyong Kyong
Kang, Tae Wan
Kim, In-Woo
Choi, Ra-Yeong
Kim, Hyun Woo
Park, Hyun Jin
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 226 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland