Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 220 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic composition and insights into the use of pink pepper (Schinus terebentifolius Raddi) fruit against lipid oxidation in food systems
 
 
Titel: Phenolic composition and insights into the use of pink pepper (Schinus terebentifolius Raddi) fruit against lipid oxidation in food systems
Auteur: Vieira, Jônathas de Souza
de Oliveira, Vanessa Sales
Carneiro, Mara Junqueira
da Silva, Tatiana Labre
Augusta, Ivanilda Maria
de Carvalho, Mario Geraldo
Sawaya, Alexandra Christine Helena Frankland
Saldanha, Tatiana
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 220 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland