Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 216 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative preservative and sensory effects of Harpephyllum caffrum (wild plum) peel extracts in fresh ground beef patties
 
 
Titel: Oxidative preservative and sensory effects of Harpephyllum caffrum (wild plum) peel extracts in fresh ground beef patties
Auteur: Pfukwa, Trust M.
Chikwanha, Obert C.
Marais, Jeannine
Fawole, Olaniyi A.
Manley, Marena
Mapiye, Cletos
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 216 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland