Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 202 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Modulating the functionality of black wolfberry anthocyanins-based freshness indicators by adjusting the pH value of film-forming solution
 
 
Titel: Modulating the functionality of black wolfberry anthocyanins-based freshness indicators by adjusting the pH value of film-forming solution
Auteur: Xu, Fengfeng
Yan, Yamei
Huang, Xiaoqian
Yun, Dawei
Tang, Chao
Liu, Jun
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 202 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland