Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 181 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Insight into the role of lactic acid bacteria in the development of a novel fermented pistachio (Pistacia vera L.) beverage
 
 
Titel: Insight into the role of lactic acid bacteria in the development of a novel fermented pistachio (Pistacia vera L.) beverage
Auteur: Di Renzo, Tiziana
Osimani, Andrea
Marulo, Serena
Cardinali, Federica
Mamone, Gianfranco
Puppo, Cecilia
Garzón, Antonela G.
Drago, Silvina R.
Laurino, Carmine
Reale, Anna
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 181 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland