Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 175 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of soy protein isolate and egg-white protein to improve nutritional value and hardness of gelatin gels for the elderly
 
 
Titel: Incorporation of soy protein isolate and egg-white protein to improve nutritional value and hardness of gelatin gels for the elderly
Auteur: Noh, Sin-Woo
Song, Dong-Heon
Yang, Na-Eun
Kim, Hyun-Wook
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 175 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland