Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 167 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Impact of dry sourdough based on a fermented chickpea starter on quality characteristics and shelf life of gluten-free bread
 
 
Titel: Impact of dry sourdough based on a fermented chickpea starter on quality characteristics and shelf life of gluten-free bread
Auteur: Gidari - Gounaridou, Chrysanthi
Nouska, Chrysanthi
Hatzikamari, Magdalini
Kotsiou, Kali
Biliaderis, Costas G.
Lazaridou, Athina
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 167 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland