Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 145 van 315 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation effects on physical, microstructural, cooking and sensory characteristics of a traditional Algerian couscous based on fermented wheat Lemzeïet
 
 
Titel: Fermentation effects on physical, microstructural, cooking and sensory characteristics of a traditional Algerian couscous based on fermented wheat Lemzeïet
Auteur: Becila, Fatima Zohra
Bouasla, Abdallah
Turchiuli, Christelle
Almeida, Giana
Moulin, Gabrielle
Bekhouche, Farida
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 53 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 145 van 315 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland