Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Improving microbiological and physicochemical properties of fresh-cut apples using carvacrol emulsions
 
 
Titel: Improving microbiological and physicochemical properties of fresh-cut apples using carvacrol emulsions
Auteur: Guo, Qi
Qing, Yudie
Qiang, Liyue
Du, Gengan
Shi, Kehan
Tang, Jiayao
Yan, Xiaohai
Chen, Hong
Yue, Yuan
He, Yining
Yuan, Yahong
Yue, Tianli
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland