Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the colour formation and oxidation effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. IMAU:80679 combining with ascorbic acid in fermented sausages
 
 
Titel: Evaluating the colour formation and oxidation effect of Leuconostoc mesenteroides subsp. IMAU:80679 combining with ascorbic acid in fermented sausages
Auteur: Kong, Lingjie
Deng, Jieying
Cai, Kezhou
Wu, Ying
Ge, Jinxia
Xu, Baocai
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland