Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Bacteriocinogenic lactic acid bacteria from Thai fermented foods: Potential food applications
 
 
Titel: Bacteriocinogenic lactic acid bacteria from Thai fermented foods: Potential food applications
Auteur: Woraprayote, Weerapong
Janyaphisan, Thitiphorn
Adunphatcharaphon, Saowalak
Sonhom, Nipon
Showpanish, Kittiya
Rumjuankiat, Kittaporn
Visessanguan, Wonnop
Elliott, Christopher T.
Petchkongkaew, Awanwee
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland