Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 136 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Taste characteristic and the mechanism of light-colored Maillard reaction products derived from gluten hydrolysate
 
 
Titel: Taste characteristic and the mechanism of light-colored Maillard reaction products derived from gluten hydrolysate
Auteur: Zhu, Jingwen
Xia, Xue
Zhang, Foxin
Song, Shiqing
Cui, Heping
Hayat, Khizar
Zhang, Qiang
Zhang, Xiaoming
Ho, Chi-Tang
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 136 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland