Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Profiling of phenol content and microbial community dynamics during pâté olive cake fermentation
 
 
Titel: Profiling of phenol content and microbial community dynamics during pâté olive cake fermentation
Auteur: Foti, Paola
Russo, Nunziatina
Randazzo, Cinzia L.
Choupina, Altino Branco
Pino, Alessandra
Caggia, Cinzia
Romeo, Flora V.
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland