Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 146 gevonden artikelen
 
 
  Oxidative modification of malondialdehyde influences the structure and emulsification properties of egg yolk high-density lipoprotein
 
 
Titel: Oxidative modification of malondialdehyde influences the structure and emulsification properties of egg yolk high-density lipoprotein
Auteur: Tian, Yang
Lin, Songyi
Jiang, Pengfei
Jiang, Guangshun
Bao, Zhijie
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 52 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 146 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland