Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Non-enzymatic browning path analysis of ready-to-eat crayfish (Promcambarus clarkii) tails during thermal treatment and storage
 
 
Titel: Non-enzymatic browning path analysis of ready-to-eat crayfish (Promcambarus clarkii) tails during thermal treatment and storage
Auteur: Jiang, Qixing
Shen, Huimin
Gao, Pei
Yu, Peipei
Yang, Fang
Xu, Yanshun
Yu, Dawei
Xia, Wenshui
Wang, Lishi
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland