Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring of the oxidation process of egg yolk phospholipids at frying temperature by nuclear magnetic resonance
 
 
Titel: Monitoring of the oxidation process of egg yolk phospholipids at frying temperature by nuclear magnetic resonance
Auteur: Zhao, Zijian
Wan, Peng
Liu, Jie
Yu, Shunjie
Yang, Xiaoying
Chen, De-Wei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland