Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of adzuki bean paste quality by Flavourzyme-mediated enzymatic hydrolysis
 
 
Titel: Improvement of adzuki bean paste quality by Flavourzyme-mediated enzymatic hydrolysis
Auteur: Qu, Jiali
Zhang, Mengwei
Hong, Tingting
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland