Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Effects of citrus fiber on the emulsifying properties and molecular structure of mutton myofibrillar protein: An underlying mechanisms study
 
 
Titel: Effects of citrus fiber on the emulsifying properties and molecular structure of mutton myofibrillar protein: An underlying mechanisms study
Auteur: Zhu, Chenyan
Zhang, Shunliang
Zhu, Ning
Wu, Qianrong
Du, Manting
He, Xiangli
Bai, Yanhong
Wang, Shouwei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland