Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of microbial community and its correlation with flavor compounds during Congee fermentation
 
 
Titel: Analysis of microbial community and its correlation with flavor compounds during Congee fermentation
Auteur: Yang, Yang
Wu, You Na
Ce, Li Ge Er
Ge, Xi Ge Bu Ren
Shuang, Quan
Zhang, Feng Mei
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland