Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 137 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of oyster water-soluble protein-EGCG conjugate and its antioxidant effects on linolic acid in emulsion system
 
 
Titel: Characterization of oyster water-soluble protein-EGCG conjugate and its antioxidant effects on linolic acid in emulsion system
Auteur: Li, Yue
Liu, Xiaoyang
Yin, Fawen
Li, Deyang
Jiang, Pengfei
Song, Liang
Nakamura, Yoshimasa
Zhou, Dayong
Verschenen in: Food bioscience
Paginering: Jaargang 51 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 137 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland